Mesures preventives ineludibles en obres de construcció

 

Protecció i prevenció

Les obres de construcció tenen un llarg llistat de particularitats. Entre aquestes, podem destacar la varietat de tasques que es realitzen, els riscos de cadascuna, la simultaneïtat de les empreses que treballen en cada projecte o la temporalitat dels mateixos treballadors.

En aquest article, volem fer un breu repàs de les mesures preventives i de protecció bàsiques a implantar en una obra. A més, et recordem que totes les mesures que exposarem a continuació són de caràcter obligatori i totes les empreses les han de complir al detall. A aquestes mesures s’han de sumar les que estableix el Pla de seguretat i salut i l’avaluació de riscos i la planificació de l’acció preventiva.

prevengest salud

Formació, la millor prevenció

A Prevengest portem més de 20 anys treballant a la Prevenció de Riscos Laborals. Som un dels serveis de prevenció amb més antiguitat a nivell nacional, i més de 5.000 empreses han confiat en nosaltres al llarg de tot aquest temps. La nostra experiència ens ha demostrat que la millor eina de prevenció és la formació. Per això, cada mes disposem d’una àmplia oferta formativa adaptada a la teva empresa i treballadors.

 

Pren nota dels nostres cursos!

A Prevengest estem preparats per encarregar-nos de la formació a PRL de la teva empresa, en tots els seus àmbits. La nostra filosofia es basa en aconseguir que la prevenció de riscos al lloc de treball s’integri en l’actitud del treballador com a part de la seva rutina. Comencem a treballar junts?

hablamos

Posa’t al dia amb les nostres darreres publicacions

T’informem i documentem amb les novetats en el camp de la prevenció laboral i autoprotecció. Totes les notícies destacades en matèria de prevenció de riscs laborals.

Obrim nova delegació a Santa Coloma de Gramenet

Obrim nova delegació a Santa Coloma de Gramenet

Noves oficines administratives i de formació. Ens complau informar-vos que el pròxim 6 de Maig obrirem una nova Delegació en C/ de la Cultura 8, Santa Coloma de Gramenet. Amb la idea de projectar la nostra empresa i manera de treballar, aquestes instal·lacions compten...

read more
Implantació de plans d’igualtat

Implantació de plans d’igualtat

Implantació de Plans d'Igualtat: Un Compromís Empresarial amb l'Equitat de GènereEn un món laboral cada cop més conscient de la importància de l'equitat de gènere, els Plans d'Igualtat han sorgit com una eina fonamental per promoure i garantir condicions laborals...

read more
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻,
en què podem ajudar-te?