Empreses i tornada a la normalitat. Estem preparats?

La previsió apunta a una tornada flexible a la presencialitat

 

 

És important començar aquest article ressaltant que la pandèmia encara no ha finalitzat. Tanmateix, és cert que la situació epidemiològica ha arribat a un elevat nivell de control, especialment si la comparem amb la situació de fa un any. És per això que moltes empreses han optat per tornar a la presencialitat, encara que d’una manera més flexible. És a dir, la tendència apunta que moltes organitzacions apostaran per un model híbrid en el qual hi ha la possibilitat d’apostar pel teletreball i la presencialitat combinant els dos elements per buscar un major rendiment i productivitat.

 

 

empresa normalidad

I què passa amb el teletreball?

Durant els mesos més intensos de pandèmia, el teletreball es va convertir en l’única opció per a gran part de les empreses del nostre país. Encara que alguns experts apuntaven que seria un model que acabaria consolidant-se, la realitat és que la presencialitat torna a ser l’aposta forta de la majoria d’entitats. No obstant això, ens ha ajudat a entendre que espai/temps no són inamovibles.

Nous canvis en la cultura corporativa

La realitat més clara per a tots és que la situació que venim vivint en els dos últims anys ha demostrat que hem de ser més permeables als canvis. És important entendre que el que cal valorar són els resultats de la feina, no tant el quan i l’on es realitzin. A més, en termes de conciliació el teletreball també ha demostrat que pot ajudar a un gran nombre de treballadors a nivell personal i laboral.

 

És per això que tot i que la presencialitat tornarà a guanyar terreny, són moltes empreses les que han entès que cal incorporar nous canvis en la cultura corporativa. Aquesta flexibilitat de la qual parlem ha permès, i permetrà, a molts treballadors continuar sent elements actius de les empreses a el mateix temps que poden combinar la seva feina amb altres facetes de la vida. Tot això, sense afectar el rendiment i productivitat de l’organització

 

 

Parlem?

A Prevengest estem preparats per encarregar-nos de la formació en PRL de la teva empresa, en tots els seus àmbits. La nostra filosofia es basa en aconseguir que la prevenció de riscos en el lloc de treball s’integri en l’actitud de l’empleat en exercici de la seva rutina. Comencem a treballar junts?

hablamos

Posa’t a el dia amb les darreres publicacions

T’informem i documentem amb les novetats en el camp de la prevenció laboral i autoprotecció. Totes les notícies destacades en matèria de prevenció de riscos laborals.

Obrim nova delegació a Santa Coloma de Gramenet

Obrim nova delegació a Santa Coloma de Gramenet

Noves oficines administratives i de formació. Ens complau informar-vos que el pròxim 6 de Maig obrirem una nova Delegació en C/ de la Cultura 8, Santa Coloma de Gramenet. Amb la idea de projectar la nostra empresa i manera de treballar, aquestes instal·lacions compten...

read more
Implantació de plans d’igualtat

Implantació de plans d’igualtat

Implantació de Plans d'Igualtat: Un Compromís Empresarial amb l'Equitat de GènereEn un món laboral cada cop més conscient de la importància de l'equitat de gènere, els Plans d'Igualtat han sorgit com una eina fonamental per promoure i garantir condicions laborals...

read more
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻,
en què podem ajudar-te?