Et presentem la formació amb Realitat Virtual!

Eficàcia i tecnologia en les nostres accions formatives

A Prevengest sempre apostem per l’èxit de les nostres accions, siguin del tipus que siguin. Ens agrada treballar sobre assegurança i amb els millors resultats. Per això, la innovació ha esdevingut un dels nostres pilars. En aquest sentit, volem aprofitar l’ocasió per donar-vos a conèixer un nou concepte de formació amb què ja treballem a Prevengest on eficàcia i tecnologia s’uneixen a les nostres accions formatives. Ens referim a la formació amb Realitat Virtual: un avantatge per a empreses i treballadors els avantatges dels quals has de conèixer i descobrir per tu mateix.

realitat virtual

Potenciar l’aprenentatge

Entre els avantatges que ofereix la Realitat Virtual com a instrument formatiu cal destacar potenciar l’aprenentatge experiencial i actiu enfront dels mètodes tradicionals. Aquest tipus de formacions augmenten la retenció de coneixements en treballadors/ores atès que es basen en la simulació d’escenaris configurant experiències interactives i més motivadores a l’hora d’aprendre i interioritzar nous conceptes. Un recurs que no volem que et perdis i que, per això, posem des d’aquest moment a la teva disposició.

Jornades gratuïtes de Consignació de Maquinària

y CAE en indústria amb Realitat Virtual

A Prevengest hem volgut que empreses i treballadors realitzessin una primera presa de contacte amb la Realitat Virtual com a eina de formació. Per això, hem realitzat dues jornades gratuïtes de Consignació de Maquinària i CAE en indústria celebrades els dies 22 de febrer i 1 de març. Una oportunitat que ha permès donar a conèixer i potenciar aquesta nova modalitat, fomentant-ne les capacitats formatives i els principals avantatges.

Coneix més sobre la Realitat Virtual a Prevengest!

A Prevengest la nostra aposta per la millora de les nostres accions formatives és determinant. Treballem per garantir un servei eficaç i de qualitat, sempre tenint en compte les innovacions tecnològiques i com aquestes poden beneficiar les empreses i els seus treballadors/es en les seves tasques formatives i d’aprenentatge constant. Per aquest motiu, hem sumat la Realitat Virtual al nostre catàleg de formacions.

parlem

Posa’t al dia amb les nostres darreres publicacions

T’informem i documentem amb les novetats en el camp de la prevenció laboral i autoprotecció. Totes les notícies destacades en matèria de prevenció de riscs laborals.

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻,
en què podem ajudar-te?