Programa de formació amb

ALPLA Group

A Prevengest les formacions amb empreses no s’aturen. En aquesta ocasió, hem realitzat un programa de formació de quatre jornades de visitadors BBS que ens ha permès treballar amb els diferents tècnics de prevenció del grup com organitzar, implementar i avaluar un programa BBS360. Tot i això, saps quin és l’objectiu del programa BBS360?

La seva finalitat és ajudar els treballadors a identificar conductes insegures i perilloses que desenvolupen al llarg de la seva activitat laboral quotidiana i ajudar els treballadors a canviar les actituds perilloses cap a una conducta segura que eviti possibles danys a la seva salut oa la de les persones de el seu entorn.

prevenció

“Learning by Doing”

Amb una metodologia de “Learning by Doing” hem traçat un conjunt d’objectius específics a assolir relacionats amb: Com sóc jo i com són els altres?, Com observar el comportament? Com comunicar i tractar les objeccions?, Com aconseguir el compromís de l’observat?, Com aconseguir els objectius de BBS establerts? Com implementar un programa BBS?, Com millorar el grau de maduresa de la cultura de la seguretat i la salut de l’organització?, etc.

Formació amb noves tècniques i metodologies

Per anar desplegant (DOWN-TOP) aquests objectius, hem treballat tècniques i metodologies que els suporten, com ara:

  • L’ACC del Comportament Humà (Antecedents – Comportament – Conseqüències).
  • La formació d’hàbits segurs i saludables (establiment i substitució).
  • Metodologia BBS360.

Com a resultats inicials més destacats podem citar la cohesió de grup, l’autoreconeixement, l’observació dirigida, la comunicació i el feedback en seguretat i la voluntat d’implementar un projecte BBS als centres de treball del Grup.

 

Vols saber-ne més sobre nosaltres?

A Prevengest estem preparats per encarregar-nos de la formació en PRL de la teva empresa, en tots els seus àmbits. La nostra filosofia es basa en aconseguir que la prevenció de riscos al lloc de treball s’integri en l’actitud del treballador com a part de la seva rutina. Volem que conegueu tots i cadascun dels nostres serveis i que pugueu començar la vostra tasca formativa des d’aquest moment.

 

hablamos

Posa’t al dia amb les nostres darreres publicacions

T’informem i documentem amb les novetats en el camp de la prevenció laboral i autoprotecció. Totes les notícies destacades en matèria de prevenció de riscs laborals.

Obrim nova delegació a Santa Coloma de Gramenet

Obrim nova delegació a Santa Coloma de Gramenet

Noves oficines administratives i de formació. Ens complau informar-vos que el pròxim 6 de Maig obrirem una nova Delegació en C/ de la Cultura 8, Santa Coloma de Gramenet. Amb la idea de projectar la nostra empresa i manera de treballar, aquestes instal·lacions compten...

read more
Implantació de plans d’igualtat

Implantació de plans d’igualtat

Implantació de Plans d'Igualtat: Un Compromís Empresarial amb l'Equitat de GènereEn un món laboral cada cop més conscient de la importància de l'equitat de gènere, els Plans d'Igualtat han sorgit com una eina fonamental per promoure i garantir condicions laborals...

read more
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻,
en què podem ajudar-te?